ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Πολιτική Επιστροφών από το Cretan Pharmacy 

 

Το Cretan Pharmacy, δίνει τη δυνατότητα επιστροφών προϊόντων, με βάση τις παρακάτω συνθήκες. Σε κάθε περίπτωση ΠΡΙΝ την επιστροφή θα πρέπει πρώτα να επικοινωνήσετε μαζί μας.

 

Ελαττωματικά προϊόντα – προϊόντα με πεπερασμένη ημερομηνία λήξεως – προϊόντα των οποίων η διαφημιζόμενη περιγραφή δεν αντιστοιχεί στην πραγματικότητα

Στις παραπάνω περιπτώσεις λάθους από την πλευρά του φαρμακείου μας, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής. Για την αποστολή της επιστροφής ΔΕΝ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΣΤΕ με επιπλέον έξοδα.

Μη ελαττωματικά προϊόντα

Για οποιαδήποτε αιτιολογία ή στην περίπτωση που ο πελάτης δεν μείνει ικανοποιημένος με την αγορά των προϊόντων, έχει τη νόμιμη δυνατότητα να κάνει ακύρωση της αγοράς και επιστροφή των προϊόντων, εντός όμως αυστηρά 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής τους. Στην περίπτωση αυτή, το Cretan Pharmacy σας εγγυάται την επιστροφής της αξίας των προϊόντων και των εξόδων αποστολής στην περίπτωση που υπήρχαν. Η επιστροφή όμως, θα γίνεται με έξοδα αποστολής που ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τον πελάτη!

Γενικότερα, ισχύουν τα παρακάτω:

  • ΔΕΝ γίνονται επιστροφές σε Γάλατα, είδη βρεφικής διατροφής, καθώς και προϊόντα ψυγείου και άλλα ευπαθή, για λόγους ασφάλειας και ποιότητας.
  • Οι επιστροφές γίνονται δεκτές ΜΟΝΟ στην περίπτωση που τα προϊόντα είναι αχρησιμοποίητα και στην αρχική τους κατάσταση. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, ΔΕΝ γίνεται δεκτή η επιστροφή. Για τις επιστροφές είναι απαραίτητη η απόδειξη λιανικής και η συσκευασία επιστροφής τους θα είναι σε κουτί ώστε να μην καταστρέφεται το προϊόν.
  • Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 15 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική – χρεωστική κάρτα ή τραπεζική μεταφορά (και internet-banking), θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής του κάρτας ή επιστροφή του ποσού της παραγγελίας στο λογαριασμό του πελάτη.
  • Σε περίπτωση έκδοσης τιμολογίου πρέπει η επιστροφή να γίνεται με δελτίο αποστολής.
  • Για την επιστροφή των χρημάτων σας πρέπει να μας δηλώσετε το λογαριασμό στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση, την τράπεζα, τον δικαιούχο λογαριασμού καθώς και τον αριθμό της παραγγελίας σας που αφορά την επιστροφή. Αυτό θα γίνεται σε διάστημα εντός 15 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  • Σε περίπτωση που η επιστροφή ΔΕΝ γίνει μέσα στο χρονικό διάστημα (14) δεκατεσσάρων ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής τους ή δεν πληρούνται κάποιες από τις προϋποθέσεις επιστροφής, το Cretan Pharmacy έχει το δικαίωμα να ΜΗ δεχτεί πίσω τα προϊόντα και να ΜΗΝ προχωρήσει σε αντικατάστασή τους ή επιστροφή της αξίας της παραγγελίας.
  • Στην περίπτωση που έχει γίνει ειδική παραγγελία (π.χ. μεγάλες ποσότητες  ή προϊόντα που δεν υπάρχουν στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα ) οι  επιστροφές των προϊόντων ΔΕΝ γίνονται δεκτές.

 

Ακύρωση Παραγγελιών

Μπορείτε να ακυρώσετε τη παραγγελία σας, εφόσον επιθυμείτε, χωρίς επιβάρυνση, με την προϋπόθεση ότι ΔΕΝ έχει πραγματοποιηθεί η αποστολή των προϊόντων από το κατάστημά μας. Για το σκοπό αυτό, πρέπει απαραίτητα να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά καλώντας στα 28210 92447 και 694 0787126, ώστε να μας ενημερώσετε για τα στοιχεία της παραγγελία που θέλετε να ακυρωθεί. Σε περίπτωση που η παραγγελία έχει ήδη αναχωρήσει προς αποστολή από το κατάστημά μας, θα πρέπει να ακολουθήσετε τη διαδικασία επιστροφής προϊόντων, της οποίας οι λεπτομερείς οδηγίες περιγράφονται ανωτέρω. 

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία, το Cretan Pharmacy θα χαρεί να σας λύσει τυχόν απορίες!