ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

 

Τα περισσότερα προϊόντα αποστέλλονται την ίδια εργάσιμη μέρα εκτός από περιπτώσεις που δεν είναι όλα τα προϊόντα διαθέσιμα. Σε περίπτωση έλλειψης κάποιων προϊόντων, ο χρόνος παράδοσης μπορεί να μεταβάλλεται ανάλογα με τη διαθεσιμότητα της ίδιας της εταιρίας. Σε κάθε περίπτωση ερχόμαστε πάντα σε επικοινωνία μαζί σας.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 39 € ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Για όλες τις αγορές από 39 ευρώ και πάνω, η αποστολή είναι δωρεάν κατευθείαν στην πόρτα σας! Σε περίπτωση αγορών κάτω από 39€ το κόστος αποστολής είναι 2.80€ για παραγγελίες έως και 2kg, για όλη την Ελλάδα. Για κάθε επιπλέον κιλό, το κόστος είναι 1€/kg *. Τα έξοδα αντικαταβολής είναι1.5€.

Για την υπηρεσία παράδοσης ημέρα Σάββατο, παρακαλούμε σημειώστε ότι υπάρχει επιπλέον χρέωση 2,5€.

* ΠΡΟΣΟΧΗ!:

  • Στην περίπτωση που η αναλογία όγκου/βάρους της παραγγελίας είναι μεγάλη, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας προκειμένου να σας ενημερώσουμε σχετικά με τις πιθανές επιπλέον χρεώσεις αποστολής που μπορεί να προκύπτουν.
  • Σε ορισμένες απομακρυσμένες περιοχές η αποστολή με courier είναι ακόμα αδύνατη. Σε τέτοιες περιπτώσεις η αποστολή γίνεται με το ταχυδρομείο και κατόπιν συνεννόησης μαζί σας. 
Επιπλέον, για διανομές εντός της πόλης των Χανίων, υπάρχει δυνατότητα αποστολής με courier με μειωμένη χρέωση 2€ .

 

Σημειώσεις:

  • Σε περίπτωση εξάντλησης των αποθεμάτων ίσως υπάρξει καθυστέρηση για την οποία και θα σας ειδοποιήσουμε μέσω emai ή τηλέφωνο.

  • Για τις παραγγελίες οι οποίες πραγματοποιούνται το Σάββατο, παρακαλούμε επικοινωνήστε πρώτα τηλεφωνικά μαζί μας έως τις 12, σε περίπτωση που επιθυμείτε τα προϊόντα σας να σας αποσταλλούν την ίδια ημέρα.

 

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ & ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΟΣΜΟ

 

Το Φαρμακείο μας πραγματοποιεί επιπλέον αποστολές στην Ευρώπη αλλά και σε χώρες του υπόλοιπου κόσμου!

Στην περίπτωση αυτή, η αποστολή των προϊόντων γίνεται μέσω των Ελληνικών Ταχυδρομείων ΕΛΤΑ, τα οποία παρέχουν υπηρεσίες διεθνούς μεταφοράς με ιδιαιτέρως οικονομικές τιμές, αξιοπιστία και ασφάλεια. Τα προϊόντα αποστέλλονται ως συστημένα δέματα και παραδίδονται κατ'οίκον. Ο μέσος χρόνος παράδοσης των προϊόντων, είναι κατά προσέγγιση 7-15 μέρες για Βαλκάνια και Ευρώπη και 10-20 μέρες για τις υπόλοιπες χώρες εκτός Ευρώπης.

Σχετικά με το κόστος μεταφοράς, αυτό εξαρτάται πρωτίστως από τη χώρα αποστολής και κατά δεύτερο λόγο από το βάρος των προϊόντων της παραγγελίας.
Η διαδικασία της παραγγελίας είναι η εξής:

  • Αρχικά, επικοινωνείτε μαζί μας στο e-mail: manager@cretan-pharmacy.com στέλνοντάς μας τα προϊόντα για τα οποία ενδιαφέρεστε.

  • Στη συνέχεια, εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί μας ώστε να σας ενημερώσουμε για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων αλλά και το ακριβές κόστος αποστολής της παραγγελίας σας, το οποίο προκύπτει υπολογίζοντας το βάρος των προϊόντων.

  • Έπειτα, εάν είστε σύμφωνοι με τις χρεώσεις και τις υπόλοιπες λεπτομέρειες αποστολής, θα πρέπει να προχωρήσετε σε προκαταβολική πληρωμή του συνολικού κόστους της παραγγελίας είτε μέσω paypal είτε με τραπεζική κατάθεση.

  • Αμέσως μόλις γίνει επιβεβαίωση της πληρωμής από το σύστημά μας, τότε θα είμαστε έτοιμοι να στείλουμε την παραγγελία σας!

Τέλος, για τη διασφάλιση της πλήρους ενημέρωσής σας, θα σας αποστείλουμε σχετικό e-mail με τον αριθμό αποστολής της παραγγελίας σας, ώστε να μπορείτε να ελέγχξετε την πορεία παράδοσης των προϊόντων σας.