ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας με τους εξής τρόπους:

1. Αντικαταβολή Μετρητοίς
Τα προϊόντα αποστέλλονται με courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο κατά την παραλαβή τους. Η υπηρεσία της αντικαταβολής κοστίζει 1.5€!

2. Πιστωτική Κάρτα
Κατά την εισαγωγή των στοιχείων της κάρτας σας η τράπεζα δεσμεύει και δεν χρεώνει αρχικά το ποσό της παραγγελίας σας. Η χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας γίνεται κατά την τιμολόγηση ώστε να μην δημιουργούνται προβλήματα στην όλη διαδικασία. Για να διασφαλιστεί η απόλυτη ασφάλεια των ηλεκτρονικών συναλλαγών μέσω πιστωτικών καρτών, αυτές γίνονται μεσα από το σύστημα ασφαλείας της τράπεζας Πειραιώς το οποίο βασίζεται στη διεθνή εταιρεία προστασίας συναλλαγών Verisign, η οποία υποστηρίζει ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών.

3. Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό
Εάν δεν έχετε πιστωτική κάρτα μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω τραπεζικής κατάθεσης. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, παρακαλούμε να δίνετε στην τράπεζα ως αιτιολογία το Ονοματεπώνυμο σας και τον Αριθμό Παραγγελίας. Στην συνέχεια παρακαλούμε να αποστείλετε το αποδεικτικό κατάθεσης με fax στο 28210 92057 ή μέσω e-mail στο manager@cretan-pharmacy.com και έπειτα θα προχωρήσουμε με την παράδοση της παραγγελίας σας.

Θα πρέπει να καταθέσετε το συνολικό ποσό εντός 3 εργάσιμων ημερών σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς:

  • Τράπεζα Πειραιώς (IBAN): GR7301711720006172040030406 
  • Alpha Bank (IBAN): GR4201406480648002002005300
  • Eurobank (IBAN): GR7102607460000910200565144
  • Attica Bank (IBAN): GR6101607670000000084925811
​ΠΡΟΣΟΧΗ!  Στην περίπτωση των πληρωμών μέσω τραπεζικής κατάθεσης (είτε μέσω φυσικού τραπεζικού καταστήματος είτε μέσω i-Bank), τα πιθανά έξοδα εμβάσματος/μεταφοράς ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ!

 

4. Paypal
Η εταιρία PayPal παρέχει υπηρεσίες πληρωμών μέσω τρίτων, ανήκει στην eBay, διέπεται και ελέγχεται από την Αρχη Χρηματοοικονομικων Υπηρεσιων της Μεγάλης Βρετανίας - FSA (όπως άλλωστε και όλες οι Βρετανικές τράπεζες και οι χρηματοοικονομικοί οργανισμοί της Μεγάλης Βρετάνιας) και διευκολύνει με ασφάλεια την διεκπεραίωση μια συναλλαγής γνωστοποιώντας στα αντισυμβαλλόμενα μέρη μόνο τα απαραίτητα στοιχεία για την ολοκλήρωση της "πληρωμής". Το να αποκτήσετε λογαριασμό στο PayPal είναι δωρεάν, όπως και η μεταφορά των χρημάτων από τον λογαριασμό σας του PayPal προς τον τραπεζικό σας λογαριασμό. Επίσης μπορείτε να στέλνετε και να λαμβάνετε χρήματα σε/από οποιονδήποτε δωρεάν αλλά και να αγοράζετε από καταστήματα συμβαλλόμενα με την PayPal με ασφάλεια. Αν δεν έχετε λογαριασμό στην PayPal, μπορείτε να ανοίξετε δωρεάν πηγαίνοντας στην κεντρική σελίδα www.paypal.com.

Για πληρωμές μέσω PayPal, παρακαλούμε, χρησιμοποιείστε το e-mail: sales@cretan-pharmacy.com .

*** ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η Ομάδα του Cretan Pharmacy με σκοπό να σας προσφέρει τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες, σας παρακαλεί πριν προχωρήσετε σε ολοκλήρωση της πληρωμής να επικοινωνείτε πρώτα μαζί μας ώστε να γίνεται επιβεβαίωση διαθεσιμότητας της ακριβής ποσότητας των προϊόντων που επιθυμείτε.